fbpx
Зарежда...

Black Friday - Черен Петък - 2022 г.

Black Friday на Плазма Технолъджис

Насладете се на най-популярния ден за пазаруване през годината - „Black Friday“

„Black Friday“ на фирма „Плазма Технолъджис“ ООД се състои всяка година през месец Ноември, предоставяйки големи намаления, подготвени специално за тази седмица. И тази година кампанията се побира в рамките на три дни. Тя стартира в петък, познат като „Черен Петък“ и приключва в неделя, в полунощ. 

Продуктите, които можеш да откриеш сред „Black Friday“ офертите, са: всички видове ГАНС за енергизиране на вода за здравни цели, талисмани с ГАНС за постигане на биоенергиен баланс, болкоуспокоителни средства, продукти за БИО земеделие и още.

Какво трябва да знаеш за Плазма Технолъджис – Black Friday?

Тази година намаленията през кампания „Black Friday“ ще бъдат по-добри от всякога. В Black Friday офертите са включени всички продукти от категория „Продукти за Здраве“ и „Продукти за Земеделие“, а отстъпките стигат до -40%. Намалението е валидно от Петък (25.11.2022 г.) до Неделя (27.11.2022 г.) полунощ - 00:00 ч. 

- 40% отстъпка за всички продукти от категория „Продукти за Здраве“

- 30% отстъпка за всички продукти от категория „Продукти за Земеделие“

Намалението на всички продукти през кампанията Black Friday е видимо само в „количката“, където се попълват данните за доставка. 

Поръчаните продукти, предлагани от „Плазма Технолъджис“, ще можеш да получиш в избрани куриерски офиси и клонове на фирма ЕКОНТ. Имаш също и опцията за доставка до посочен адрес, като куриерите предварително ще ви се обадят за да уточните часа на доставката. Възползвай се и от възможността да провериш пратката си при доставка – предоставяме ти това право. Куриерът ще те изчака, за да се увериш, че получаваш в изряден вид точно това, което си поръчал/а.

Защото обичаме да правим подаръци

Когато направиш поръчка в кампанията „Black Friday“ ще ти направим Подарък. С доставката ще получиш талон с 20% допълнителна отстъпка, която важи през целият месец Декември. Талона може да се използва неограничено от различни хора, което ти дава възможност да го споделяш с твои роднини, близки и приятели. 

За да получиш отстъпката от талона е необходимо само да попълниш кода (на гърба на талона) в предвидено за целта поле в количката. Преди да приключиш поръчката чукни върху бутона "Запази". Така отстъпката автоматично ще приспадне от крайната цена на твоята поръчка. Талона за отстъпка е валиден до 31.12.2022 г. полунощ.

Традиция на успеха на „Плазма Технолъджис“ - BLACK FRIDAY

Интересни факти за „Black Friday“ 2021 г.

  • Само за три дни от кампанията са се възползвали 17 клиента
  • Поръчани са общо 62 броя продукти
  • Клиентите ни спестяват 1097.00 лв

Топ 3 най-купувани продукта от кампанията „Black Friday“ 2021 г.

  • Енергиен щит
  • Плазмени сфери
  • Талисман - Златен дар

Приятно пазаруване!

Още в тази категория: « Black Friday - Черен Петък

Оставете коментар

Запиши се, за да получавате най-новата информация за новини, продукти и приложения.