fbpx
Зарежда...
Приложения

Приложения

Днес, плазмената наука и ГАНС технологии променят фундаментално разбирането за всичко. Чрез тях човечеството получава възможността да намери решение на всички глобални проблеми. Разбирането на плазмената наука спомага личната градация, самоусъвършенстването и помага за постигането на вътрешен мир. Това несъмнено ще даде отражение и на света отвън, нашият дом – планетата Земя. Тези нови технологии ще доведат човечеството до нова ера променяйки света на медицината, селското стопанство, екологията, транспорта, енергетиката и др. Тези революционни технологии позволяват направата на продукти и съоражения с безсрочна годност и нисък разход на коснумативи.

Под-категории

Земеделие

Земеделие (6)

Селското стопанство е онзи отрасъл от българската икономика, който осигурява независимост и самостоятелност на държавата. Прилагането на новите ГАНС технологии в земеделието носи огромни ползи и предимства, които конвенционалното земеделие не може да предостави.Тези технологии нямат аналог и прилагайки ги, българския земеделец става изключително продуктивен и конкурентно способен на българския и международния пазар.

Преглед на статии...
Здраве

Здраве (11)

ГАНС технологиите като част от плазмените технологии работят на съвсем нов принцип, коренно различен от масово използваните досега. Тези технологии са базирани на взаимодействието между различни по сила магнитно-гравитационни (плазмени) полета. Технологиите са разработвани дълги години в елитни лаборатории от специалисти с международно признание, като технологии заменящи редица стари ниско-ефективни и вредни технологии за здравето и околната среда.

Преглед на статии...
Запиши се, за да получавате най-новата информация за новини, продукти и приложения.