fbpx
Зарежда...

Ако си БИО производител и искаш да постигнеш висока кълняемост, по-добри добиви и да отгледаш здрави плододайни растения без да използваш опасни за здравето препарати, то това е за теб...

Искаш ли заедно да се погрижим за твоя успех, като подобрим твоето производството на БИО плодове и зеленчуци, от покълването на семето до култивиране на продукцията?

Без употребата на опасни химични вещества, може да се постигнат високи добиви и висококачествена БИО реколта с богата хранителна стойност. Това лесно може да се случи ако използвш „Земеделски ГАНС“. Но преди да ти кажа какво е Земеделски ГАНС и как може да ти помогне, нека ти кажа какво не е:

  ×   Не е минерална тор, която да спомага бързото развитие на растенията и високите добиви за сметка на риска от натрупване на токсични химични вещества в продукцията, почвата и водата, съответно и в човешкият организъм, което от своя страна може да отключи редица сериозни здравословни проблеми.

  ×   Не е пестицид, който да предпазва растенията от заразяване, паразити и да унищожава вредните насекоми заедно с цели екосистеми, а попадайки в човешкото тяло да предизвика натравяне или да отключи редица необратими здравословни проблеми и дори може да завърши с летален изход.

  ×   Не е и „магическо семе“, което ще направи градината ти здрава и благодатна за един ден без да правиш нищо, докато си лежиш на плажа наслаждавайки се на топлото слънце.

Ето какво ще получите използвайки Земеделски ГАНС във вашето биологично производство и какви предимства ще имате пред останалите БИОпроизводители.

     Земеделски ГАНС е безвредно неразтворимо във вода вещество, което придава забележителни свойства на водата. Ние наричаме тази вода "Енергизирана вода", тя има изключително благоприятно действие при обработка на семена за посев. В резултат на тази обработка се вдига процента на кълняемост. Кълновете израстват по-бързо, здрави и симетрични.

     Поддържайки растенията с енергизирана вода през целият вегетационен период до реколтиране на продукцията, те остават здрави и жизнени, издръжливи на болести и някои видове паразити, застудяване и засушаване.

     Освен, че се съкращава периодa на техническата и ботаническа зрялост на растенията се увеличава количеството продукция до 40%. Използването на Земеделски ГАНС дава възможност за получаване на екологично чиста БИО продукция с високо качество.

     Енергизираната вода има изключително благоприятно действие върху растенията и почвата, а готовата продукция е с по-голяма трайност при съхраняване в сравнение с необработените с енергизирана вода растения.


Преди да продължим напред нека да ти се представя