fbpx
Зарежда...

Не страдай никога повече от главоболие и раздразнителност в следствие на дългите телефонни разговори и работа пред компютър

Премахни главоболието без много усилия

Знаеш ли, че

дългото и често излагане на електромагнитни вълни причинява незабавни физиологични, психични и емоционални проблеми?  

Здравословни проблеми в следствие на продължителното въздействие на електромагнитните вълни върху човек могат да се проявят под най-различна форма и да повлияят негативно на умствената и физическата дейност, затова…

Woman in Blue Shirt Using Macbook

Кажи стоп на:

 • стреса
 • главоболието
 • повишената раздразнителност
 • влошаване на паметта
 • нервност
 • песимизъм
 • безсъние
 • умора
 • загуба на общата жизненост
 • проблеми с концентрацията

Често се случва, нали?

Водиш дълги разговори по телефона или работиш на компютър и внезапно се появява главоболие и раздразнителност? В този случай, медикаментите не са решение!

Проблемите, които са предизвикани в следствие на продължителното влияние на електромагнитни вълни излъчвани от телефони, рутери, компютри, бебефони и други могат да бъдат доста неприятни и опасни. Те могат да доведат до сериозни психически, емоционални и здравословни проблеми, а те от своя страна да причинят неприятности, както в личен така и в професионален план.

Разбираме напълно целият този дискомфорт и неудобство, да говориш по телефона от разстояние на високоговорител, само и само да не го слагаш на ухото си, защото знаеш, че има риск отново да се появи неприятното главоболие. Или да правиш повече почивки докато работиш на компютъра, за да избегнеш психическата умора и напрегнатост, въпреки, че знаеш, че това несъмнено ще се отрази и ще забави работата ти. От къде знаем ли? Знаем, защото някога бяхме в същата ситуация.

Неозаглавено 

Преди време

когато нямахме знанията за плазмените технологии и не бяхме наясно с влиянието на електромагнитни вълни върху човека и мозъка, всички ние се борихме с последиците посредством различни медикаменти. Някои от нас често пиеха хапчета или прахчета против главоболие, други вземахме успокоителни, за да балансираме психиката и нервната си система. Това обаче често се отразяваше зле на стомаха и храносмилателната система и не винаги получавахме необходимият ефект, тъй като главоболието и неразположението се връщаше отново, и отново. Днес, когато имаме знанието за плазмените технологии, ние успяхме да разработим и произведем „Енергиен щит“, който помага на нас и другите около нас създавайки здравословна среда и отпада необходимостта от приема на медикаменти.

Представи си, какво би било да водиш дълги разговори по телефона или работа пред компютър, без да има риск от поява на главоболие, нервност или напрегнатост, и без да даваш пари за болкоуспокоителни хапчета, които дразнят стомаха ти. Сега всичко това е напълно възможно!

Плазмената наука и технологии

са базирани на взаимодействието на различни по големина и сила магнитни лъчи, които образуват мощни магнитно-гравитационни (плазмени) полета. Тези полета предпазват живите клетки, като постоянно възстановяват и хармонизират техният биоенергиен статус. Така се създава балансирана биоенергийна среда, в която клетките стават устойчиви на продължително облъчване с електромагнитни вълни и подсигурява нормалната функция на централната и периферната нервна система. 

  

  

Ние сме "Плазма Технолъджис"

Създадохме българско производство плазмени продукти, базирани на откритията на ядрения инженер Мехран Т. Кеше. Плазмените продукти имат свойството да поддържат цялостното енергийно състояние на организма. Продукта "Енергиен щит" е средство за постигане на биоенергиен баланс на клетъчно ниво. Прилагайки го ще предпази живите клетки в организма и ще запази тяхната нормална функция, въпреки облъчването с електромагнитни вълни. Този продукт допринаця за подобряването на околната ви среда и качеството на живот, както в личен така и в професионален план. Плазмените продукти отварят нова врата към разбирането за света на квантовата физика.

За кого е подходящ този продукт?

 • Подходящ за ползване от деца и възрастни, без ограничения
 • Хора, чувствителни към електромагнитните вълни и електромагнитният смог
 • Хора, които ежедневно работят на компютър, таблет или iPad
 • Хора, които водят чести и дълги разговори по телефона
 • Хора, които ползват безжични устройства като слушалки, тонколони, рутер, бебфон и др.
 • Хора, които се излагат на електромагнитно лъчение в домашна и градска среда
 • Деца, които често играят игри на телефон, таблет или компютър

Отзиви на наши клиенти

​Ето какво казват нашите клиенти за "Енергиен щит": 

Ирина Ненчева

Откакто поставих осморката на мобилния - не се загрява ухото ми при дълги разговори. И на лаптопа имам такава осморка. Много ви Благодаря!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

Кирил Терзиев

Ползвам Енергиен щит от близо година. От както го сложих към телефона си забравих за главоболието, което обикновено се появяваше след по-дългите разговори. Взех също за телефоните на жена ми и двете ми деца. Прекрасна инвестиция. Благодаря ви, че ви има!                                                                                           

Александра Щрангова

Работата ми е свързана с дълги и ежедневни разговори с клиенти по телефона, а в края на деня обикновено съм с главоболие и аналгин в джоба. От както имам енергиен щит нещата коренно се промениха. Вече не се притеснявам да водя дълги разговори по телефона. Поздравления за невероятното устройство! Много съм доволна.


Тонка Младенова

Аз също ползвам осморката от септември миналата година. Иван Мазев ме снабди с нея, за което за пореден път му благодаря! Туширването на електромагнитните вълни е осезаемо. Държа осморката на нощното си шкафче и върху нея вечер си слагам телефона, който използвам за аларма за събуждане. Вече 10 месеца се събуждам без главоболие и се чувствам перфектно! Препоръчвам на всички!                                                                                                                                                                                 

Михаел Махов

Аз съм един от тези хора, които имат електромагнитна чувствителност (или EHS). В среда с гъста електромагнитна замърсеност мога да престоя не повече от 30 минути, преди да започна да се чувствам зле. Преди около 5-6 месеца получих от Иван Мазев Енергиен щит, за да го сложа на телефона си и да го тествам. Аз лично се съмнявах, но всъщност енергийният щит работи. Аз го държа на телефона си, и след продължителен телефонен разговор не чувствувам предишната тежка болка в главата.

Даниела Кадиева

Много съм доволна. Вече не получавам главоболие от дългите разговори, от както сложих Енергиен щит в калъфа на личният ми телефон. След като се убедих, че това нещо действа сложих и на бебефона, който стои близо до креватчето на сина ми и ми се струва, че нощем детето вече спи по-спокойно.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 • Купуваш „Енергиен щит“ само веднъж и го ползваш цял живот
 • Създава благотворна среда за целият организъм
 • Предпазва невроните от електромагнитните излъчвания
 • Възстановява и поддържа биоенергийният баланс на нервните клетки
 • Може да се ползва, както от възрастни така и от деца
 • Осигурява защита и предпазва детският мозък от вредните електромагнитни излъчвания
 • Предпазва от появата на стрес, главоболие, нервност, повишена раздразнителност, влошаване на паметта, песимизъм, безсъние, умора, загуба на общата жизненост и проблеми с концентрацията.

Вземи "Енергиен щит" на изгодна цена

Защита от електромагнитни вълни - EMF shield 

Енергиен щит

Количествата са ограничени
 
Цена:35,00 лв
 
Текуща наличност само
100
Поръчани продукти: 61
  

Оставете коментар

Запиши се, за да получавате най-новата информация за новини, продукти и приложения.