fbpx
Зарежда...

ГАНС

ГАНС ГАНС

ГАНС-ът се образува в плазмен реактор със солен разтвор, като резултат на взаимодействието на магнитно-гравитационните полета на нанопокрита метална пластина с полетата на друга метална пластина. В резултат на това взаимодействие...

Мехран Таваколи КешеЕдин невероятен дар, който получава човечеството от Фондация Кеше са нанотехнологиите за производство  на ГАНС. Това е ново състояние на материята, наречено газ в твърдо нано състояние, от където и произлиза  името му (GANSGAs in Nano Solid state). Фондацията е основана от Мехран Таваколи Кеше, ирански ядрен  инженер, получил световна известност със своите открития, технологии и патенти. Той съвместно със своите  сътрудници из целият свят разработват плазмени магнито-гравитационни технологии, които намират своето  приложение в най-важните отрасли на икономиката, включително космическите технологии. За повече  информация свързана с него и неговата дейност, чукнете тук.

ГАНС-ът се образува в плазмен реактор със солен разтвор, като резултат на взаимодействието на магнитно-гравитационните полета на нанопокрита метална пластина с полетата на друга метална пластина. В резултат на това взаимодействие в разтвора започват да се образуват наночастици. Това са твърди молекули газ с кристална структура и размер в нанометровият диапазон. Всяка наночастица от тази материя притежава мощна плазмена енергия и магнито-гравитационни полета. Тя наподобява микроскопично слънце, отдаващо огромна, постоянна енергия, която взаимодейства с всяка материя – микроорганизми, вода, почва, растения, животни и хора. Тази енергия взаимодейства с по-слабите магнито-гравитационни полета на клетките на растенията, хората и животните, като ги подсилва и балансира. Повече информация относно свойства на различните видове ГАНС ще намерите като чукенте тук.

 фиг. 1

В зависимост от вида на пластините в реактора се създава различен вид ГАНС. Всеки вид има свое название според състава. Най-използваните видове ГАНС са CO2 ГАНС, ZnO ГАНС, CH3 ГАНС и CuO ГАНС. Те имат приложение в селското стопанство, здравеопазването, екологията, енергетиката и транспорта. Всеки вид ГАНС има свои уникални плазмени и магнито-гравитационни полета с уникални свойства. ГАНС-ът може да се използва по различен начин и в различни комбинации. Повече информация за това какъв вид ГАНС, в какви комбинации, къде и как да се използва ще намерите като чукнете тук

Фирма "Арт дикей дизайн" ООД разполага с технологиите за производство на ГАНС и е поела ангажимента да разпространява знанията за неговото използване. Ние сме провели и продължаваме да провеждаме експерименти в различни области. Имаме чудесни резултати, които редовно публикуваме на този сайт. Тук ще намерите първоначална информация за правене на ГАНС, за енергизирането на вода, за обработка на почвата и как да го използвате за вашия бизнес.

Последно променена вПетък, 14 Май 2021 13:50

Оставете коментар

Запиши се, за да получавате най-новата информация за новини, продукти и приложения.