fbpx
Зарежда...

Технология на реактора

Във вселената появата, структурата, работата на плазмата и атома не се различава много от взаимовръзките и взаимодействието на по-големите частици – молекули, слънчева система и галактиките.

Плазмата представлява комбинация от различни първоначални фундаментални материи, които са създадени чрез взаимодействието на най-малко две или повече плазмени магнитни полета с еднаква сила (първоначалните фундаментални частици). Плазмата се формира от взаимодействието на силите на плазмените магнитни полета на материята, антиматерията и тъмната материя и други сили на магнитни полета , всички по едно и също време и в обща сфера на границите на плазмата.

В реакторите за производство на ГАНС става възможно създаването на точно копие на плазмените магнитни полета в плазмена среда и разпространението на силите им в границите на реактора.  В рамките на реактора става възможно контролирането на тези несвързани полета и материи на плазмата за предварителна определени функции и приложения.

В тези реактори става възможно отслабването на МАГРАВ на плазмата (Кулоновата магнитна или енергийна бариера) и освобождаването им да се движат по-свободно в средата на реактора. Тези реактори са предназначени да улесняват намаляването на силите на плазмата на магнитните полета и да създадат среда, в която материята на плазмата да се движи свободно в супа от материи, плазмени магнитни полета и магнитни лъчи. Чрез действието на тези реактори известната Кулонова бариера става неуместна в цялостната структура на материите, обхващайки магнитните полета на плазмата.

В структурата на тази разработена ядрена система, се създават условия, в които се генерират слаби заобикалящи динамични плазмени магнитни полета , подобни на вътрешната структура на плазмата. Технологията за създаване на условия, подобни на вътрешната структура на плазмата и методите, които специално са разработени за освобождаване на структурата на магнитните полета на плазмата, и ще променят развитието на сегашния ядрен синтез и ще позволи на учените в тази област бързо и с малка цена да постигнат своите цели.

 

Последно променена вПетък, 07 Октомври 2022 15:36
Още в тази категория: « Активирана вода с ГАНС

Оставете коментар

Запиши се, за да получавате най-новата информация за новини, продукти и приложения.